Reacties

Na een chakra massage in aug 2018
Na weken van fysieke pijn kon ik eindelijk mezelf een massage kado geven. Het was heerlijk om van Richard een Chakra massage te ontvangen. Speciale 432hz muziek en kleuren voor alle chakra's en kundige handen. Dat gun ik iedere vrouw.....
Annelies

* * *

Na 3 Magische Massages in aug 2018
massage eindhovenDit was mijn 3e Magische (en dat zijn ze) Massage bij je. Op het moment dat ik bij je binnen stap kwam er een gevoel van rust en vertrouwen over mij heen. De rustige sfeer in jouw eigen ‘heelkamer’, de heerlijke geur en jouw fijne energie Richard. De eerste aanraking voelde als wegzakken in een warm aangenaam bad. Er kwam een golf over mijn heen, ik was goed precies zoals ik ben…

Lichamelijk gebeurde er ook heel veel. Het was heel fijn om toen je stem te horen die vertelde het okay was, dat ik het maar gewoon moet laten gebeuren, doorleven. Het leek alsof ik in een stoort van trance terecht was gekomen, en het was allemaal okay, alles mocht er zijn en voelde meer dan goed. Ik ben dankbaar voor het voelen van de diepe verbinding en eenheid, dankbaar dat jij er bent!

Liefs, Desiree 
 

* * *

Na een serie van 4 massages 2017/2018
Hallo Richard, Op Social Deal zag ik je massages staan. Speciaal voor vrouwen stond er bij. Hmm… dacht ik, wie zou dat zijn? Wat voor massages geeft hij? Wat doet hij nog meer? Waar is het? Is het wel vertrouwd? Ja, al die gedachten gingen razendsnel door mijn hoofd. Ik ging naar je site en las en voelde en dacht : ‘Ok, ik ga gewoon en ik ervaar het vanzelf wel, ik kan altijd gewoon weg gaan!’

Maar wat voelde het goed, de muziek onder de massage tafel die in mijn lichaam zachtjes doortrilde. De warme olie op mijn huid, de zachte aanraking. Je discrete manier van zijn. Er gebeurde veel in mijn lichaam, wat was alles gespannen, ik had zoveel meegemaakt. Dat mocht ik allemaal loslaten.

De tweede massage was mogelijk nog intensiever, niet zo zeer dat de massage anders was, maar mijn beleving ging dieper. Wat had ik het nodig om aangeraakt te worden om mijn lichaam te voelen. Het bleek dat ik nooit helemaal in mijn lijf gezeten had. Mijn onderlichaam, benen en voeten leken niet van mijzelf, die hoorden niet bij mij, maar nu wel en ik voelde de energie helemaal doorstromen tot in mijn tenen. Dat was een diepgaande beleving. En tranen van geluk stroomden over mijn wangen.

Na nog een derde en vierde keer kwam ik steeds beter in mijn energie en kon ik mijn blokkades ook aangeven en Richard speelde daar goed op in. Dank je, Richard, voor je gevoeligheid, je muziek, voor de mogelijkheid die je me geboden hebt me beter te gaan voelen en weer vooruit te kunnen! Tijdens deze ‘Magische Massages’ was de magie echt wel aanwezig en kon ik me volledig overgeven aan de transformatie in mijzelf!

Anne

* * *

Na een Chakra Massage in april 2017
Het is echt een aanrader! Ik ben zo blij dat ik gegaan ben, ook al had ik het al twee keer uitgesteld... In de drukte van de weken ontstond er door Richards massage een soort van oase van rust in mezelf. Chakra's voelden lekker opgeschud en alles kon weer rustig stromen. Heerlijk!!!
Marjolein

* * *

Na een Chakra Massage in december 2016
Klanken, geluiden, trillingen, kleuren, geuren en zachte aanrakingen van Richard afgestemd op mijn chakra's laten me eerst voelen waar de onbalans zit in mij om vervolgens me liefdevol de weg te wijzen naar een betere doorstroming. Dit ga ik zeker nog een keer doen! Een absolute aanrader voor de massageliefhebbers van Lets.
Karin 

* * *

Na een Intuïtieve Massage in maart 2016
Vanmiddag heerlijk tot rust gekomen tijdens een intuïtieve massage in combinatie met de sound experience. Bedankt Richard Hereijgers! 
Karolien

* * *

Ik heb leuke reakties gekregen van de deelnemers op de massagedag in Zuiderlicht, varierend van 'fijn', 'heel ontspannend', tot 'een hele bijzondere ervaring'.

* * *

Ik heb de Soundhealing massage als ontspannend, rustgevend en intens ervaren. Ik heb me overgegeven aan je massage, de muziek en de 'reis' in/met kleuren. Het was voor mij een bijzondere ervaring, er worden meerdere zintuigen tegelijk 'aangeraakt' en dat voelde voor mij verrassend intens, dankjewel!
Diana

* * *

Graag wil ik Richard bedanken voor een bijzonder ontspannende ervaring met licht, geluid en massage. Bovendien met een zeer goed resultaat. Mijn rugklachten zijn na de eerste behandeling al zo goed als verdwenen.
Chantal