Over mij

Richard HereijgersMijn naam is Richard Hereijgers, ik ben coach, soundhealer en masseur. Zo'n 15 jaar geleden deed ik mijn eerste workshops intuitieve massage en healing, waarmee ik de eerste stappen heb gezet om te gaan masseren.

Sinds 2005 heb ik een eigen praktijk Life Alignment in Eindhoven waarin ik mensen coach in het ontdekken en manifesteren van hun Levensmissie. Sinds 2010 maken ook Magische Massage en de Sound Experience onderdeel uit van mijn praktijk.

Ik heb de eer om enkele massages per week te geven, zo blijft elke massage bijzonder. Ik beschouw het geven van een massage echt als een eer. Het is niet vanzelfsprekend dat een vrouw het vertrouwen heeft om een massage van mij (een man) te ontvangen, zeker als men mij nog niet kent. Best dapper. Ik ben dankbaar als het vertrouwen er is.

Mijn invoelend vermogen en het vertrouwen daarin is de laatste jaren gegroeid, waarmee de massages steeds ontspannender zijn geworden. Door de combinatie met de Sound Experience, de klanktafel, het gebruik van instrumenten zoals de oceandrum en de gongdrum krijgt de massage een magische tintje.

Het geeft mij veel voldoening op deze wijze vrouwen te helpen met ontspanning, beter in contact te komen met hun lichaam en een veilige ruimte te creëren waarin ontspanning en healing kan plaatsvinden. 

afspraak  Bel of mail voor een afspraak