5 elementen massage

Deze massage is ge├»nspireerd door de 5 elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Spirit.

5 elementen massage eindhovenAarde – het element van concrete zaken, van datgene wat tastbaar is, van je fysieke lichaam. Op aardse klanken maken we verbinding met de Aarde en word je gegrond.

Water – het element van emoties, gevoelsmatig verwerken van indrukken. Op vloeiende klanken wordt de massage voortgezet met lange vloeiende bewegingen en pulsing.

Vuur – het element van de passie, creativiteit en kracht. Op opzwepende klanken wordt er vuur en energie in je lichaam gebracht.

Lucht – het element van expressie, woorden en gedachten. Op zacht tonen brengen we de energie tot rust en verdelen we deze over het gehele lichaam. Zachte aanrakingen, kriebelen, kietelen en gebruik van adem en stem.

Spirit – het element dat je je persoonlijkheid overstijgt, het element van verbinding en integratie met de totaliteit van het leven. Op deze ruimtelijke en kosmische klanken raken we het lichaam nog maar heel licht aan en werken we met energie in je aura.

De massage gaat van Aarde, via Water, Vuur en Lucht naar Spirit, waarna we we de reis weer terug maken naar Aarde zodat je weer gegrond eindigt. 

Bij de kennismakingsmassage is er een kort intakegesprek. E r wordt gebruik gemaakt van massage-olie. Je ligt onder een infrarood-lamp die je lekker warm houdt. Deze sessie duurt 60 minuten.

afspraak  Bel of mail voor een afspraak

 

massage eindhoven 

body soul